Springkussens verhuur Tilburg


     
 

SkydancersSuper hoge skydancers, voor € 30,- per dag per stuk!
 

Springkussen Seaworld


       
Dit kleine multiplay springkussen is ideaal voor de kleinsten onder ons. Hij is geschikt voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. Dit springkussen is gemakkelijk te plaatsen in iedere tuin, hij is namelijk maar 3,5x3 m2. Ook opgevouwen neemt hij weinig ruimte in beslag. Hij past in een auto waarvan de achterbank plat kan. Het springkussen is te huur voor € 65,- per dag en € 90,- voor een weekend excl. haal en breng kosten. Tegen betaling kan dit springkussen gebracht en opgehaald worden.
 

Springkussen Jungle


       
Dit kleine springkussen Jungle is ideaal voor een kinderfeestje. Dit springkussen is gemakkelijk te plaatsen in iedere tuin, hij is namelijk maar L4xB3xH3,5m. Ook opgevouwen neemt hij weinig ruimte in beslag. Hij past in een auto waarvan de achterbank plat kan. Het springkussen is te huur voor € 45,- per dag en € 60,- voor een weekend excl. haal en breng kosten. Tegen betaling kan dit springkussen gebracht en opgehaald worden.
 

Springkussen Western


       
Dit kleine springkussen Western is ideaal voor een kinderfeestje. Dit springkussen is gemakkelijk te plaatsen in iedere tuin, hij is namelijk maar L4xB3xH3,5m. Ook opgevouwen neemt hij weinig ruimte in beslag. Hij past in een auto waarvan de achterbank plat kan. Het springkussen is te huur voor € 45,- per dag en € 60,- voor een weekend excl. haal en breng kosten. Tegen betaling kan dit springkussen gebracht en opgehaald worden.
 

Springkussen Krokodil


       
Dit multiplay springkussen krokodil is ideaal voor groot en klein. Zelfs voor volwassenen is het leuk om samen met de kinderen te springen. Ondanks de grootte van het opgeblazen kussen, is het toch door twee personen te plaatsen en weer op te vouwen. De afmetingen van het kussen zijn L5,6xB5xH3,2m. Het springkussen is te huur voor € 100,- per dag en € 125,- voor een weekend excl. haal en breng kosten. Tegen betaling kan dit springkussen gebracht en opgehaald worden. Er wordt standaard een enkel-asser (aanhangwagen) meegeleverd.
 

Springkussen Prinses


   
Net zo groot als de krokodil, maar nu met prinsessen thema. Zelfs voor volwassenen is het leuk om samen met de kinderen te springen. Ondanks de grootte van het opgeblazen kussen, is het toch door twee personen te plaatsen en weer op te vouwen. De afmetingen van het kussen zijn L5,6xB5xH3,2m. Het springkussen is te huur voor € 100,- per dag en € 125,- voor een weekend excl. haal en breng kosten. Tegen betaling kan dit springkussen gebracht en opgehaald worden. Er wordt standaard een enkel-asser (aanhangwagen) meegeleverd.
 

Springkussen Viking


       
Dit mega multiplay springkussen is ideaal voor groot en klein. Zelfs voor volwassenen is het leuk om samen met de kinderen te springen. Ondanks de grootte van het opgeblazen kussen, is het toch door twee personen te plaatsen en weer op te vouwen. De afmetingen van het kussen zijn L6,2xB5xH4m. Het springkussen is te huur voor € 125,- per dag en € 150,- voor een weekend excl. haal en breng kosten. Tegen betaling kan dit springkussen gebracht en opgehaald worden. Er wordt standaard een enkel-asser (aanhangwagen) meegeleverd.
 

Springkussen Planes


     
Deze mega glijbaan springkussen is ideaal voor groot en klein. Zelfs voor volwassenen is het leuk om samen met de kinderen te springen. De afmetingen van het gigantische kussen zijn L12xB4xH6,5m. Het springkussen is te huur voor € 200,- per dag en € 250,- voor een weekend excl. haal en breng kosten. Tegen betaling kan dit springkussen gebracht en opgehaald worden.